Novinky

Ambulantní centrum, lůžková oddělení, RTG a SONO, lékarna.
Nejen pro Prahu 3.

Chirurgie Nemocnice Žižkov Praha MUDr. Ondřej Krajník a MUDr. Zdeněk Horák

Chirurgická ambulance Nemocnice sv. Kříže Žižkov v Kubelíkově ulici v Praze 3 nabízí odbornou zdravotní péči chirurgů MUDr. Ondřeje Krajníka a MUDr. Zdeňka Horáka. 

Oba zkušení lékaři se specializují na chirurgii, traumatologii a cévní chirurgii.

Je to odborná chirurgická ambulance poskytující péči nejen pro obyvatele Prahy 3, Prahy 2 či dalších blízkých částí hlavního města. Mohou přijet i pacienti ze Středočeského kraje a díky ordinaci i v Roudnici nad Labem, v Neklanově ulici, se ambulance Nemocnice Žižkov postará například i o pacienty z Podřipska.

Chirurgická ambulance ošetřuje a léčí úrazy, bolesti břicha, cévní obtíže i chronické rány jak ambulantně, tak ve spolupráci s pražskou jednodenní i akutní nemocnicí.

Provádění chirurgických operací 

Nemocnice Žižkov pacientům chirurgické ambulance nabízí i chirurgické operace. Avšak z kapacitních důvodů budovy na Žižkově chirurgové MUDr. Ondřej Krajník a MUDr. Zdeněk Horák spolupracují s jednou klinikou na Vinohradech a s další církevní nemocnicí v Praze 1 Pod Petřínem.

Operativu provádí v týmu špičkově vycvičených zdravotníků v moderně vybavených operačních sálech s navazující lůžkovou péčí.

Oba chirurgové indikují a osobně provádí artroskopické operace kolen, operace varixů, laparoskopické operace kýl, žlučníků, appendix vermiformis i klasické operace v chirurgii a traumatologii.

Více o výkonech a operacích zde

Objednání na vyšetření

Chirurgická ambulance Nemocnice Žižkov má ordinační hodiny v Kubelíkově ulici (info zde). Objednat se lze na telefonu 221 012 240, nebo emailu: chirurgie@nskz.cz.

Do Nemocnice Žižkov se lze dostat MHD: V blízkosti stanice metra A Jiřího z Poděbrad a zastávky tramvaje (č. 5, 9, 15, 26) Husinecká. Podrobnosti zde
Publikováno: 19. 1. 2021