Novinky

Ambulantní centrum, lůžková oddělení, RTG a SONO, lékarna.
Nejen pro Prahu 3.

Interní ambulance Praha 3 MUDr. Stanislava Findeisová, MUDr. Miroslav Indruch

Interní ambulance v Kubelíkově ulici v Praze 3 v Nemocnici sv. Kříže Žižkov ordinuje v pondělí, středa, čtvrtek (7.30 - 15.30 hod), úterý doppler na objednání. 

Ordinují lékaři MUDr. Stanislava Findeisová, MUDr. Miroslav Indruch. 

Co je interní ambulance v Nemocnici sv. Kříže Žižkov?

Interní ambulance je základní pracoviště Ambulantního centra Nemocnice sv. Kříže Žižkov. Poskytuje diagnostiku onemocnění vnitřních orgánů.

Komplexní, cílené a kontrolní interní vyšetření. Předoperační vyšetření. Vyšetření před lázeňskou léčbou. Průběžné sledování pacientů s chronickým onemocněním. Vyšetření pro posudkové účely. Vyšetření před zahájením terapie u trans pacientů.

Hodnocení EKG křivek. Doppler tepen dolních končetin. Spolupráce s dalšími specialisty v rámci Nemocnice sv. Kříže Žižkov (gastroenterologie, plicní, kardiologie, chirurgie, SONO). 

Objednání na vyšetření

Interní ambulance Nemocnice sv. Kříže Žižkov má ordinační hodiny v Kubelíkově ulici (info zde). Pokud pacient nechce využít objednávkový formulář, může napsat na recepce@nskz.cz či v provozní době zavolat do příslušné ambulance či na recepci, telefon: 221012271, 221012272. 

Do Nemocnice sv. Kříže Žižkov se lze dostat MHD: V blízkosti stanice metra A Jiřího z Poděbrad a zastávky tramvaje (č. 5, 9, 15, 26) Viktoria Žižkov. Autobusovou linkou č. 101 a zastávka U Prdlavky. 
Publikováno: 16. 3. 2023