Novinky
Ambulantní centrum, lůžková oddělení, RTG a SONO, lékarna.
Nejen pro Prahu 3.
"Kvalitní a pravidelná strava je důležitým aspektem na cestě k uzdravení. Považujeme kvalitní jídlo za důležitou součástí dne a proto jsme se rozhodli investovat do posílení kuchyně personálně, ale i materiálně a zajistit pacientům 4x týdně teplé večeře," říká ředitel Nemocnice Žižkov Tomáš Krajník.
Nemocnice sv. Kříže Žižkov rozšířila kuchařský personál v době, kdy mnohá restaurační zařízení propouští. Nemocnice na Praze 3 se tak ukazuje jako stabilní zaměstnavatel.
"Do budoucna také bude možnost výběru ze dvou jídel. Snad každý z nás má nějaké jídlo v menší oblibě a tato novinka dá možnost našim pacientům si vždy vybrat to co mají rádi," říká Tomáš Krajník.
S nabídkou jídel se pochlubíme i na Instagramu Nemocnice Žižkov.
Publikováno: 4. 10. 2020